Klimaat

Al 40 jaar een familiebedrijf

Klimaat

Voor installatie en onderhoud van uw klimaatbeheersing-systemen bent u bij Bogaard Installatie aan het juist adres. Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig plaatsen, installeren en onderhouden van uw warmte pompen, radiatoren, vloerverwarming, thermostaat en airconditioning. Wilt u meer informatie, maak dan hieronder een keuze. Heeft u een dringend probleem? Maak dan direct een afspraak, wij helpen u graag!

Airconditioning

Met een goed geïsoleerd dak en de juiste dakbedekking bespaart u in de loop van de jaren aanzienlijk op uw energiekosten. Wij zorgen dat u het maximale rendement uit uw dakbedekking haalt met het oog op uw toekomstige energieverbruik.

Of het nu gaat om nieuwe dakbedekking of om het renoveren van uw huidige dakbedekking, Bogaard helpt u op een vakkundige manier verder. Wij gebruiken zowel traditionele materialen zoals zink, lood en koper als moderne materialen zoals bitumineuze en kunststof.

Warmte pompen

Bogaard Installatietechniek excelleert in de professionele installatie van warmtepompen in Almere. Met 28 jaar ervaring bieden we toonaangevende diensten voor duurzame verwarmingssystemen. Onze gespecialiseerde monteurs leveren nauwkeurige en efficiënte installaties, waarbij we de nieuwste technologieën integreren om uw huis energiezuinig te verwarmen. Of het nu gaat om lucht-luchtwarmtepompen, lucht-waterwarmtepompen of hybride systemen, wij passen de installatie aan uw behoeften aan. Bogaard Installatietechniek staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie. Kies voor ons om te profiteren van geavanceerde warmtepomptechnologieën en een milieuvriendelijke benadering van verwarming, met de geruststelling dat u investeert in een duurzame en comfortabele toekomst voor uw huis in Almere en omgeving.

Radiatoren

Een riolering gaat gemiddeld zo’n 10 tot 30 jaar mee. Daarna kunnen er complicaties optreden zoals defecten of verstoppingen. Bij verouderde afvoersystemen kan dit betekenen dat de complete riolering vervangen moet worden. Door ouderdom, slijtage of verzakkingen kunnen er verstopping ontstaan in bijvoorbeeld de wastafelafvoer, de gootsteenafvoer of het doucheputje.

Of het nu gaat om herstel- of onderhoudswerkzaamheden, het zijn vervelende problemen die zo snel mogelijk opgelost moeten worden. Daarom kunt u naast de installatie van waterleidingnetwerken bij Bogaard ook terecht met uw riolering problemen. Wij zorgen dat uw defect of verstopping snel en vakkundig wordt gerepareerd. Uiteraard ontwerpen en installeren wij ook nieuwe rioleringssystemen.

Thermostaten

Bij Bogaard Installatietechniek staan we bekend om onze expertise in het vakkundig installeren van thermostaten. Met 28 jaar ervaring in Almere bieden we betrouwbare service en hoogwaardige installatiediensten. Onze gespecialiseerde monteurs zorgen voor een nauwkeurige en efficiënte installatie van thermostaten, waarbij we rekening houden met uw specifieke behoeften en wensen. Of het nu gaat om een eenvoudige thermostaatvervanging of een geavanceerdere smart home-oplossing, wij garanderen deskundigheid en kwaliteit. Bogaard Installatietechniek staat voor betrouwbaarheid, duurzaamheid en klanttevredenheid. Kies voor ons voor een comfortabel en energie-efficiënt thuis met professioneel geïnstalleerde thermostaten

Vloerverwarming

Bij Bogaard Installatietechniek verzekeren we u van deskundige installatie van vloerverwarming in Almere. Met 28 jaar ervaring bieden we hoogwaardige diensten en streven we naar uw comfort. Onze gespecialiseerde installateurs zorgen voor een vakkundige plaatsing van vloerverwarmingssystemen, waarbij efficiëntie en duurzaamheid voorop staan. Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw, we passen de installatie aan uw specifieke behoeften aan, met aandacht voor energiezuinigheid. Bogaard Installatietechniek staat garant voor een warm en behaaglijk huis, waarbij we moderne technologieën en vakmanschap combineren. Kies voor ons voor een betrouwbare partner die streeft naar kwaliteit en tevreden klanten in Almere en omgeving

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een actueel begrip in de installatietechniek. Vooral bij renovatiewerkzaamheden en in nieuwe bouwwerkzaamheden zijn er talloze manieren om duurzaam om te gaan met energie. Bogaard Installatietechniek biedt u een uitgebreid assortiment aan duurzame oplossing om energie mee te besparen variërend van Warmte pompen, Warmteterugwinningssystemen, Zonnepanelen, Zonneboilers, Airconditioning en Energie zuinige LED-verlichting tot Windenergie.

Bij Bogaard Installatietechniek bent u aan het juiste adres als het gaat om duurzaam (ver)bouwen. Als erkend en gecertificeerd bedrijf nemen wij graag uw zorgen uit handen en geven wij u altijd een professioneel advies.