Elektra

Al 40 jaar een familiebedrijf

Elektra

Bogaard Installatie helpt u graag bij het veilig en vakkundig aansluiten van uw electra. Of het nu gaat om het aansluiten van uw meterkast, verlichting, tuinverlichting of garagedeuren of om het plaatsen van een professioneel brand- of inbraakbeveiligingssysteem, wij regelen het voor u. Wilt u meer informatie, maak dan hieronder een keuze. Heeft u een dringend probleem? Maak dan direct een afspraak, wij helpen u graag!

Brand- en Inbraakbeveiliging

Uw woning of kantoor brandveilig maken? Bogaard Installatie biedt diverse moderne technieken om te voorzien in brandpreventie.

Op zoek naar een geschikte alarmsysteem met het oog op inbraakbeveiliging? Bogaard Installatie heeft de meest moderne preventiesystemen in huis om uw woning of kantoor te voorzien van de beste technische alarmmethodes.

Garagedeuren

Handmatig of elektrisch, Bogaard Installatie installeert de juiste garagedeur voor u. Wij stellen deze met grote precisie voor u af: uitbalancering door torsie veren of zijdelingse veren, geïsoleerd en in elk formaat met allerlei paneeldesigns.

Schakel materiaal

Bogaard Installatie verzorgt de installatie van verlichting in uw hele huis. Of het nu gaat om het aansluiten van lichtschakelaars of het installeren van LED-verlichting, wij nemen het voor u uit handen. Met de groeiende populariteit en efficiëntie van LED-verlichting bieden wij kosteneffectieve oplossingen met een hoog energierendement. Of u nu wilt overstappen op LED of interesse hebt in andere aansluitingsmogelijkheden, neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar om uw verlichtingsbehoeften te vervullen en zorgen voor een deskundige en betrouwbare installatie in uw huis.

Telecommunicatie

Of het nu gaat om het aanleggen van glasvezel of datanetwerken of om het simpelweg aansluiten van draadloos internet, Bogaard Installatie adviseert en helpt u graag met de installatie.
Elke ruimte heeft een eigen inrichting van data- en telefonienetwerken. Bogaard Installatie voorziet elke (werk)plek van de juiste elektriciteits-, netwerk- en telefoonaansluiting. Wij verzorgen de volledige installatie van elektra, data en telefonie.

Tuinverlichting

Tuinverlichting moet tegen alle weersomstandigheden bestendig zijn. Daarom zijn er extra hoge eisen aan armaturen, schakelmateriaal en bedrading. Bogaard Installatie maakt gebruikt van hoogwaardig kwalitatief materiaal. En zorgt voor een professionele en vakkundige installatie van de verlichting in uw tuin.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een energiezuinige vorm van stroom opwekken: de zogenaamde groene stroom. De fotovoltaïsche cellen zetten zonlicht om in duurzame energie. De opgewekte stroom kan direct worden gebruikt voor verlichting, of voor de stroomtoevoer van huishoudelijke apparaten. De stroom die u overhoudt, kunt u doorgeven aan het openbare elektriciteitsnetwerk.

Er zijn diverse mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen. Bogaard Installatie adviseert u graag over de juiste duurzame oplossing die past bij uw situatie.